Jag har varit ute på Youtube och letat inspiration igen. Den här gången gäller det inte håruppsättningar utan inredning. Brukar ni följa beauty gurus? Jag blir alltid så inspirerad av att titta på när andra gör sig i ordning.

Dags att uppdatera hemmet

Jag har länge gått och tänkt att jag vill ha det lika fint som dom har det hemma. Jag vill ha en walk-in-closet för mitt smink. En rejäl spegel med bra ljus. Ett bubbelbad. Ja, jag har stora drömmar. Hur mycket tror ni att det kan kosta att renovera badrummet? Jag läste att en badrumsfirma tar någonstans mellan 5 000 till 10 000 kronor per kvadratmeter för ett badrum av standardkvalitet.

Hjälp från en badrumsfirma

Jag har faktiskt varit i kontakt med en som gör badrumsrenovering som ska komma hit på onsdag nästa vecka och lämna en offert. Det är så spännande! Skriv gärna till mig om ni har några tips på hur jag ska renovera. Jag försöker att samla in så många idéer som möjligt nu.