Efter en lång tid av sug och vilja att starta en sida som delar med sig av tips kring hårvård och skönhetsvård är vi äntligen här. Tänk vad rumpan kan vara tung när man ska ta sig ut ur den där klassiska vagnen!

Vi kickar väl igång direkt och bjuder på en drös med inspirationsbilder från en av våra favoritplatser i världen – Pinterest. Temat denna gången får bli i frisörsalongernas tecken, för nästa dröm i denna riktning är att starta upp en salong för att möta och hjälpa kunder på plats.

Det är spännande att kika in i världen av olika salonger, för det är då man upptäcker en stor skillnad från våra stilrena och nästintill tråkiga salonger här i Skandinavien, jämfört med pampiga som finns ute i världen. Man blir helt klart inspirerad och sugen på att ta det där klivet redan nu, men vi får nog nöja oss med att se men inte röra denna gång.

Som de äkta skandinaver vi är så faller vi såklart för det stilrena, men även den rustika lite industriella stilen är en stor favorit. För hur läckert det än är med dessa salonger som är näst intill byggda av vackra klinkerplattor, marmor och annan natursten, så är det nog inget som riktigt skulle spegla oss och vilka vi är.

fivesesnsespasalong
Vem skulle inte vilja sitta under denna stjärnhimmel och bli schamponerad?
Bild från salongen Five Senses Spa & Salong

avantidayresort_salon
Ännu en både mysig och snygg schampo-station.
Bild från Avanti Day resort

inchhairsalonspa
Den här vågade men samtidigt stilrena salongen finns i Oslo.
Bild från salongen INCH Hair Salon & Spa

noguerahairartsalon
Hur snyggt var det inte med dessa ramar?
Bild från Noguera Hair & Art Salon

Hur skulle din drömsalong se ut om du fick skapa en från grunden (mer inspiration finns under taggen ”hair salon” på Pinterest), och självklart utan begränsning i kostnad?