Ibland har man mer rätt än man tror. För bara några dagar sedan så skrev jag ju om att det finns många skäl till att vilja göra sig fin, exempelvis för att det är tisdag. Men nu tänkte jag inte skämta för det finns ju, allvarligt talat, definitivt vissa tillfällen då man DEFINITIVT vill göra sig lite extra fin, då det i det närmaste skulle vara en förolämpning att inte göra det. Nu har jag ”råkat” ut för en sådan händelse och vad är det då som gör att jag vill göra mig lite extra fin? Jo, det är att jag blivit bjuden på bröllop; då en gammal vän till mig slutligen gått i fällan (nej nej, jag skojar bara. De verkar så glada så! 🙂 )

Fin med måtta
Nu så är det också lite speciellt med bröllop, för även om man vill göra sig extra fin så ska man nog akta sig för att överglänsa bruden – det skulle nog inte tas helt väl upp. Det gäller att göra sig fin, men på ett lite anonymare vis. Elegant med klass, helt enkelt, och även om det finns de som vill göra sina bröllop lite, eh, annorlunda, så föredrar jag no ett lite mer klassiskt evenemang, liksom min vän som nu ska gänga sig.

Sedan ska jag hjälpa till lite med evenemanget är det tänkt, inte minst då att försöka få tag på en bra fotograf. Jag har tittat lite närmare på Lena Larsson bröllopsfotograf, och hennes bilder är definitivt fantastiska, så det är henne jag siktat in mig på. För även om min och den blivande brudens vänskap nog skulle överleva även om jag såg bättre ut på bröllopet, så tror jag det nog skulle bli lite ansträngt om jag fumlade med bröllopsfotograferingen. Men Lena Larsson ser definitivt ut att vara ett riktigt bra och solitt val!