Jag älskar att spendera tid i köket. Det är min plats att vara på. Jag älskar att laga mat, baka och allt annat som hör köket till i mitt kök och det skulle inte förvåna mig om jag har spenderat många fler timmar i köket än vad jag har spenderat i min soffa. Köket är helt enkelt en väldigt viktig plats för mig och jag bryr mig om att det ser ut på det sätt som jag vill att det ska göra och innehåller de funktioner som jag behöver för att kunna nyttja det på mitt sätt. Det betyder i sin tur att det är ganska många komponenter som måste till för att jag ska vara nöjd, men jag har faktiskt en bra och modern uppdatering av de flesta vitvaror och mackapärer – det enda som stör mig just nu är utseendet.

Utseendet är inte allt men mycket

Jag är samtidigt medveten om att det ser hyfsat ut och att jag kanske är ganska ytlig när jag tänker på själva utseendet. Men det är något som stör mig med hur det ser ut idag, jag gillar inte bänkskivorna och skåpluckorna känns väldigt tidigt 2000-tal. Det är inte på något sätt skadat eller slitet, det ser helt enkelt inte ut som jag vill att det ska göra. Så jag har mer och mer börjat kolla på alternativ för hur jag ska kunna byta inredningen och jag hittade ganska snabbt http://www.malarkok.se/.

Döm av min förvåning där jag insåg att en sådan typ av renovering i mitt kök inte skulle kosta mig speciellt mycket, eftersom att dessa delar av köket är enkla att byta och materialet kostar inte heller överdrivet mycket, om man nu inte väljer det absolut vräkigaste. Insåg också att det skulle gå ganska snabbt att ha bytet gjort, så det är verkligen en realistisk möjlighet som jag har framför mig med detta företag. Det blir att gå igenom deras utbud och se om jag hittar min dröm, men av allt att döma så kommer det vara därifrån som jag ordnar till drömköket på riktigt.

 

/Anneli