Det finns många skäl till att göra sig fin och fixa till håret. Till exempel att det är tisdag och man känner för det. 🙂 Men för att vara lite mer allvarlig, det finns ju tillfällen då vi gärna vill se lite extra bra ut, och en vanlig anledning är ju fester. Nu nalkas sommaren, och då är det säkert många av oss som kommer att bjudas till sommarfest med jobbet inför avslutningen av första halvan av 2017. En del företag anordnar enklare sommarfester helt på egen hand, vilket många tycker är fullt tillräckligt, eller till och med föredrar. Enkelhet framför allt, så att deltagarna inte känner någon press att de ”måste” ha roligt.

Andra företag har större ambitioner, och anlitar ett eventföretag eller liknande för att fixa till den perfekta sommarfesten, som går utöver vad deltagarna normalt förväntar sig. En hel massa exempel på sådana sommarfester kan du hitta hos http://perfectevent.se/, där man kan välja mellan olika sommarfester i skärgårdsmiljö, sommarfest på båt, sommarfest på Tändstickspalatset och mycket annat. Det säger sig väl själv att man inför sådana stora evenemang vill försöka se extra fin ut, eller hur? Även om det kanske kan vara svårt att hålla håret i styr ombord på en båt…

Enkelt eller avancerat?
Och det för oss in på nästa del av det hela: att anpassa sig efter kvällen. Ska man sitta ute i skärgården och ha sin sommarfest passar det sig sällan med en avancerad håruppsättning som det tog timmar, och kostade multum, hos frisören att fixa sig. Då ska man nog satsa på någonting mer klassiskt enkelt. (både vad gäller hår, smink och kläder. Motsatt, har företaget bokat sommarfest hos en lyxig restaurang så passar det sig att slå på lite extra själv också. Det gäller att anpassa sin stil efter omständigheterna helt enkelt!