När jag har tråkigt brukar jag ofta sätta mig och kolla runt på exempelvis Youtube för att få inspiration vad gäller hår. Det kan dels vara seriösa videos om folk som är bra på färga eller klippa hår eller göra häftiga håruppsättningar, men ofta tittar jag även på de lite mer galna sakerna. Alltså när någon gör något utanför den berömda boxen. Det är ofta de sakerna som ger mig mest inspiration. Även om jag inte tar efter sakerna i sig eller ens gör något hälften så galet så får jag ofta mycket idéer från det som är lite tokigt och annorlunda.

Dekorera håret med det du har hemma
Häromdagen såg jag till exempel ett klipp där det var någon som dekorerade sitt hår med olika prylar som fanns i hemmet. Det var riktigt roligt, och nytänkande! Hon satte bland annat en massa påsklämmor i håret, ni vet en sådan där klämma som man använder för att typ försluta brödpåsar. Hur bra det är för håret ska jag låta vara osagt, för jag kan ju tänka mig att det kan slita lite på håret att sätta i saker som inte är tänkta att vara där. Men det här var ju bara för en liten stund och då är det ju lugnt.

Min egen tolkning
Jag fick inspiration av detta och kollade runt hemma för att se om jag hittade något roligt att pimpa en frisyr med. Det fanns faktiskt en hel del intressant! Jag bestämde mig för att göra en uppsättning där jag använda några servettringar som jag hittade i en låda. Dessa har jag aldrig använt vad jag kan minnas, men de är väldigt fina. Så varför ska de ligga i en låda och skräpa?! Jag blev väldigt nöjd med frisyren och om man inte vet att det är servettringar som sitter där så kan man nog inte gissa det heller. De ser helt enkelt ut som snygga hårdekorationer. Tyvärr fick jag aldrig någon bra bild, men jag tänkte ändå att jag skulle göra om frisyren lite mer seriöst och ta en snygg bild.